PREV
NEXT

Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

Beste leden of vrienden van RC Zwolle,

 

De dames van onze club gaan komend seizoen samen met Rugbyclub Dwingeloo een team vormen. Dergelijke samenwerking is een van de bijzondere eigenschappen van de rugbywereld. Ook bij de jeugd en heren vinden dergelijke samenwerkingen plaats. Alleen zo is het mogelijk om voor kleinere clubs deel te nemen in een competitie. In competitieverband sporten draagt bij aan het spelplezier en uitdaging. 

Afgelopen jaren werd er samengewerkt met Almere, Amstelveen en Hilversum. Dit wordt in stijl afgesloten met een onderlinge oefenwedstrijd.

Dwingeloo is een voor de hand liggende optie; praktisch qua reisafstand en zij hebben voldoende spelers. Samen met de Zwollenaren kan er iedere zondag een volledig team inclusief wisselspelers opgesteld worden. De wedstrijden en trainingen vinden afwisselend plaats in Dwingeloo en Zwolle. De uitwedstrijden en de thuiswedstrijden in Zwolle worden in het blauw wit gespeeld. De teamnaam wordt RC Dwingeloo - Zwolle.

We wensen de dames veel speelplezier en sportief succes toe!

Met ovale groet,

het bestuur