PREV
NEXT

Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

Rugby Club Zwolle groeit!
 

Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar ons clubhuis en worden geïnfecteerd met het rugby virus. Om elk jeugdlid te ondersteunen kiest Rugby Club Zwolle ervoor om iedereen te voorzien van een rugby bal. Ieder huidig jeugdlid ontvangt een rugbybal (maat 3,4 of 5) en vanaf nu ontvangt ieder nieuw jeugdlid bij inschrijving ook een rugbybal. Alle jeugdleden kunnen dan gelijk thuis met een bal spelen en hun vriendjes en vriendinnetjes ook infecteren.

 
Rugby Club Zwolle meent hiermee letterlijk in de jeugd en de ontwikkeling van het balgevoel te investeren en we zijn verheugd dat we deze keuze momenteel kunnen maken. Mede dankzij het groeiende aantal leden en sponsoren.
 
Ben je jeugdlid en was je afgelopen dinsdag niet in de gelegenheid je bal op te halen? Niet getreurd, er zijn ballen genoeg! Neem contact op met je jeugdbegeleider en je zal hem snel ontvangen! Ben je nog geen lid...? Dan wacht jouw bal rustig tot dat je onze club komt versterken!
 
Heel veel plezier met de rugby ballen!