PREV
NEXT

Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

Beste rugby’ers,

 

Afgelopen maanden hebben we ons ingezet voor de GAMMA-spaaractie en met succes! Vrijdag 30 oktober zal het definitieve bedrag bekend worden voor onze club.

 

Dit jaar zijn we ook ingeloot voor de Boni-spaaractie! De Boni heeft maar liefst 225.000 euro weg te geven aan de deelnemende clubs. Hoe meer wij sparen voor de jeugd Rugbyclub Zwolle, hoe meer geld wij uiteindelijk uitgereikt krijgen door de Boni voor onze jongste rugby’ers!

Bij elke besteding van 10 euro krijg je een muntje en deze kun je vanzelfsprekend inleveren bij de Rugbyclub Zwolle-koker in de supermarkt.

We kunnen niet alleen geld inzamelen door munten te krijgen, maar er wordt ook twee keer extra 150 euro verloot voor de club die de meeste ‘likes’ op Facebook krijgt en voor de club die de ludieke/originele actie kan organiseren in de supermarkt om munten te verzamelen!

 

De spaaractie gaat woensdag 30 septembervan start en loopt t/m 24 november 2015.

Dus… Activeer je buren, familie, vrienden en kennissen en ga voor alle boodschappen naar de Boni vanaf 30 september en lever de verzamelde munten in voor Rugbyclub Zwolle! En LIKE de Rugbyclub Zwolle Facebookpagina!