PREV
NEXT

Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

×

Fout

There was a problem loading image KugQGFnXnh5sAiMZhLMM9eYa-FJj0D-hwrmhaou7zSF-B4cvfBL1BV3nFb2ZH2mBXG7MOJECHxh0mVeZVrSnS78wGnrI4CLd4sitoCXlro1GUmIpC36oqEZqo4eW8drvpUBHIbD7GK-Pkt1d.
Allereerst een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2016.
 
2015 is weer een mooi jaar geweest en twee hoogtepunten die ik wil benoemen zijn het grote 40-jarig jubileumfeest en de bondsdag in november die Zwolle voor de 1e keer heeft mogen organiseren. Buiten het feit dat dit zeer leuke activiteiten waren kenmerkt de inzet van de vele leden, ouders en andere vrijwilligers deze dagen. Acitiviteiten die zonder deze inzet gewoon niet mogelijk zijn. Deze inzet kenmerkt ook RC Zwolle en daarmee de rugbysport. Want niet alleen op deze dagen is de inzet en teamspirit groot. Elke week staan er vele trainers klaar om de jeugd, dames, heren en alle nieuwe aanwas de rugbysport en daarmee ook de cultuur bij te brengen. En dan heb ik het nog niet eens over de goed gevulde commissies, de wekelijkse schoonmaak en bardiensten, de veldopmakers, de scheidsrechters en de vele andere taken die we gezamenlijk als club uitvoeren!
 
Hierbij ook nogmaals de dank aan Raimond, die jarenlang zich als commissie-lid, secretaris en daarna voorzitter heeft ingezet. 
 
Voor 2016 ben ik er van overtuigd dat deze inzet zich voortzet. Dat we allemaal de positieve flow waarin onze sport zit, mede dankzij het mooie wk, kunnen vasthouden. De club groeit en daarom is het belangrijk dat onze ervaren leden de rugbyspirit hoog houden en dat laten zien aan al onze nieuwe leden. Zodat ook zij dit verder kunnen uitdragen binnen en buiten de club.
 
Rugby is de ultieme teamsport en samen kunnen we in 2016 weer mooie resultaten behalen. Hierbij lonkt een kampioenschap voor de heren. En als we de schouders er onder zetten kunnen we weer een eigen dames team en een 2e heren team gaan inschrijven. Bij de jeugd de uitdaging voor de trainers, de jeugdcommissie en de ouders om de jeugd te behouden en door te laten groeien. Dit zodat elke TBM-dag vol loopt met zwollenaartjes en dat we de oudere jeugd volop de kans kunnen geven om van de rugbysport te genieten!
 
Daarnaast zullen we ook elke kans aangrijpen om de saamhorigheid binnen de club te versterken. Door activiteiten voor de hele club te organiseren van jong tot oud. Daar wil ik mij het komende jaar weer voor inzetten en met mij het gehele bestuur. Het bestuur dat in 2016 weer op volle sterkte hoopt te zijn.
 
Voor degene die vanmiddag op de nieuwjaarsborrel waren, bedankt voor jullie aanwezigheid. Voor degene die niet aanwezig konden zijn bedank ik jullie via deze weg voor jullie inzet afgelopen jaar.
 
We hopen ook aankomend jaar op jullie te kunnen rekenen.
 
Bedankt voor 2015, op naar 2016!
 
Namens het gehele bestuur
Ilse, Berrie, Jaap, Joop en Daan