Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

De rugbyclub Zwolle heeft trainers voor iedere leeftijdsgroep. Rugby is een veilige karaktervormende sport voor jongens en meisjes vanaf de leeftijd van zes jaar.

clinics jeugdGestart wordt met basics als bal gooien en rennen. Daarna gaan de kinderen in een spelsituatie met tagrugby aan de gang. Hierbij mag je de tegenstander aanraken (tag) maar niet tackelen. Bij grotere kinderen kan met tacklebags getrained worden.

Voor grote scholengemeenschappen als het Thomas a Kempis, Carolus Clusius en de Thorbecke scholengemeenschap organiseren wij jaarlijks trainingen. Wij hebben invulling gegeven aan sportdagen voor een lagere scholen en trainingen voor studenten van het Deltion.

Rugby club Zwolle bestaat meer dan 35 jaar. Wij hebben mannen en vrouwen teams. Wij spelen regulier rugby met 15 spelers op gras, Sevens en beachrugby.

Trainingen zijn er twee keer per week en op zondag wordt competitie gespeeld. Jaarlijks organiseren wij trips naar het buitenland en ontvangen wij buitenlandse teams. Een aantal spelers hebben de engelse, franse of zuid afrikaanse nationaliteit. De meeste spelers spreken vloeiend engels.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in rugby clinics. Dit gebeurd meestal gewoon op het sportpark marslanden, maar kan ook op locatie. De coördinatie van deze clinics gebeurd door een gepassioneerde vrijwilliger (Regine Ellenbroek) al dan niet in samenwerking met de medewerkers van sportpark marslanden. Voor meer info of wat er allemaal mogelijk is bij clinics mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .