Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

Lijkt rugby je wat? Dan kun je altijd een keer komen proberen. De eerste maand kun je vrijblijvend ontdekken of rugby je sport is. Je bent van harte welkom op onze trainingen @ Sportpark Marslanden.

Trainingstijden per categorie:

Dinsdag:
18.00 - 19.00 uur = Jeugd geboren na 2005 ( GTBM en Cubs)
18.30 - 20.00 uur = Jeugd geboren vanaf 2004 (Junioren en Colts)
19:30 - 21.30 uur = Senioren Heren en Dames (vanaf 18 jaar)

Donderdag:
18.30 - 19.30 uur = Jeugd vanaf geboortejaar 2007 (Mini's, Cubs, Junioren en Colts)
19.30 - 21.30 uur = Senioren Heren en Dames (vanaf 18 jaar)

 

Aanmelden is niet nodig kom gewoon langs. Neem een paar noppenschoenen mee en wat stevige kleding.

Meer informatie?
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-22 87 09 11
Vragen staan vrij!

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. 

Voor informatie over onze privacy policy zie: http://rugbyzwolle.nl/declub/privacy-policy

Contributie per jaar - (seizoen 2018/2019)

Senioren Geboortejaar is leidend  Per jaar*
Heren en Dames Geboren voor 1 jan. 2001 € 240,-
Recreant* Geboren voor 1 jan. 2001    *(trainen en max 6 wedstrijden per seizoen) € 140,-
Trainingslid Geboren voor 1 jan. 2001    *(Geen NRB lidmaatschap, wel trainen) € 75,-
Clublid/algemeen lid Geen NRB lidmaatschap, geen trainingen, maar wel stemrecht in de ALV € 50,- 
Veteranen lid Voor info neem contact op met de voorzitter
06 53 25 35 85
€ 50,- 
     
Jeugd Geboortejaar is leidend  
Colts 2001 t/m 2002        < 18 jr € 135,-
Junioren 2003 & 2004        < 16 jr € 105,-
Cubs 2005 & 2006        < 14 jr € 105,-
Mini’s 2007 & 2008        < 12 jr € 105,-
Benjamins 2009 & 2010         < 10 jr € 105,-
Turven 2011 & 2012         < 8 jr € 105,-
Guppen in of na 2013         < 6 jr € 105,-
     
Overige lidmaatschappen    
Donateur lidmaatschap Recht op clubmail en aanwezigheid ALV, maar geen stemrecht Minimaal € 25,-

 * Contributie wordt jaarlijks gefactureerd in september. via ClubCollect, zie hieronder voor meer informatie. Bij aanmelding gedurende het jaar wordt beoordeeld wat de resterende contributie is. 
Voor vragen met betrekking tot de contributie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Kleding: Jeugd en senioren nemen deel aan wedstrijden in het officiele RC Zwolle wedstrijdtenue. Een speelshirt wordt voor ieder lid beschikbaar gesteld (per team) en deze zijn en blijven eigendom van de club. Daarnaast heeft ieder (nieuw) lid die wil deelnemen aan wedstrijden bij de jeugd of senioren een RC Zwolle broekje en RC Zwolle sokken nodig. Bij inschrijving van jeugdlid, recreant of volledig lid wordt een kledingbijdrage van € 30,- bij de contributie in rekening gebracht en hiervoor ontvangt het nieuwe lid een broekje en sokken in de gewenste maat. Indien er behoefte is aan meerdere setjes dan kun je deze kopen in de Canterbury RC Zwolle webshop (Klik hier).

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Sporten is niet voor elk kind een vanzelfsprekendheid. Dat geldt ook voor kinderen in Zwolle. Niet in de laatste plaats door de kosten. Voor die gezinnen waar sport financieel niet haalbaar is, biedt het Jeugdsportfonds uitkomst. Het Jeugdsportfonds heeft als doel om snel, effectief en laagdrempelig kinderen, in de leeftijd van 6 tot 16 jaar, van ouders met een krappe beurs een kans te bieden om lid te worden van een sportvereniging.
Kijk hier voor meer info: www.zwolle.jeugdsportfonds.nl

Ben je al lid en wil je stoppen met rugby?

Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afmelden dient te gebeuren voor 1 juni voor het volgende seizoen. Dit in verband met de kosten die gemaakt worden bij de Nederlandse Rugby Bond. Wij vragen hiervoor je begrip.


RC Zwolle werkt samen met Clubcollect. Wat betekent dit samenwerkingsverband concreet?

Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor jullie is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht).

ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inningen over.
ClubCollect zal via SMS en e-mail contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor dat
de ledenadministrateur recente en juiste gegevens van u heeft). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail. Door op een link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in termijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL. Gespreid betalen kan alleen via automatische incasso en in 6 termijnen.

Een deel van uw persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) zal hiervoor worden verstrekt aan ClubCollect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, voor ClubCollect en u als clublid. Deze verwerking is noodzakelijk ter uitvoering van het lidmaatschap van de vereniging, meer specifiek de verwerking van betalingsgegevens voor de verenigingscontributie. Deze verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). U als clublid kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciële doeleinden. Meer informatie over de behandeling van persoonsgegevens door ClubCollect kunt u vinden op https://clubcollect.com/legal/privacy-statement.html.

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande neemt u dan contact op met de penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor meer informatie over ClubCollect verwijs ik u graag naar de website www.clubcollect.com.

Het Bestuur