Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

Clubhuis:

Na vele jaren rondzwerven door zwolle waarbij we altijd te gast waren bij de diverse (voornamelijk voetbal) sportverenigingen heeft het bestuur onder leiding van Peter Steggink het voor elkaar gekregen om een eigen clubhuis te realiseren. Een plek om te groeien en een sterkere indentiteit op te bouwen. Het werd een sfeervol en modern gebouw.

hdr2jpg_copyHet clubhuis is ontworpen door het architectenbureau de Bruin en gebouwd samen met bouwbedrijf Kollen, de leden en sponsoren van rugbyclub zwolle. In het najaar van 2006 is de eerste steen gelegd door erelid Leonor Gnanapragassam . In Juni 2007 is het clubhuis officieel geopend met een spetterend feest.

RC Zwolle beschikt dan ook sinds 2007 op het Sportpark de Marslanden over een uitstekende accommodatie. Naast het wedstrijdveld met alle verlichtingsmogelijkheden, staat het trotse clubhuis met kleedgelegenheden, fitness ruimte en natuurlijk de Barrr. Daarnaast bleef er plaats over voor een andere droom: een openhaard!

Afgelopen jaren is het clubhuis door de leden "afgebouwd" zodat er nu ook een m

ooie houten vloer ligt. Rond de openhaard staan chesterfields, dit was eigenlijk al een droom van de club voordat de eerste plannen op papier stonden.
Aan de bar kan je onder het genot van een drankje rugbywedstrijden kijken op een groot scherm, of live vanaf het balkon een van onze eigen teams bewonderen.

hdr3jpg_copy

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligers:

Om dit mooie clubhuis zo mooi te houden vragen wij van onze leden een actieve rol, waarbij inroostering van de bardienst en de schoonmaakdienst een minimale is. Iedereen is vrij om meer taken op zich te nemen, maar dit is geen verplichting. Rugby Club Zwolle houdt de rugby tradities hoog in het vaandel en wil uitdragen dat rugby de ultieme teamsport is. Dit laat zij zien op het veld tijdens trainingen en wedstrijden, maar zeker ook buiten het veld. De kernwaarden van rugby worden door iedereen uitgedragen.

         = Integriteit
         = Passie
         = Solidariteit
         = Discipline
         = Respect

Een onderdeel hiervan is het op orde hebben en houden van ons clubhuis. Dit betekent het schoon en netjes houden, maar ook het ontvangen van onze leden en gasten. Met ruim 170 leden is de club in staat het werk goed te verdelen. Wij verwachten als bestuur dat ieder lid zich hiervoor wil inzetten en zijn taak serieus neemt. Daarnaast is het de verantwoordelijkheid van ieder lid om elkaar te helpen en te coachen. Ben je als lid ervaren en op de hoogte van hoe het werkt. Dan geef je deze kennis door en versterk je het team.

Voor het komende seizoen een aantal uitgangspunten ten behoeve van het Schoonmaak en barrooster.

Sleuteldragers:
Een sleuteldrager is een ervaren clublid die op de hoogte is van alle clubregels en praktische zaken. Zij kunnen een sleutel ter beschikking stellen bij een schoonmaak en bardienst en indien zij zelf zijn ingepland nemen zij de leiding in de activiteit.

Voor wie:
Het schoonmaak en barrooster is voor ieder clublid danwel de ouder/verzorger van een clublid indien jonger dan 18 jaar. Een activiteit wordt altijd minimaal door twee personen uitgevoerd.

Schoonmaakrooster
         = Programma A     Frequentie  wekelijks op maandagavond
         = Programma B     Frequentie  wekelijks op vrijdagavond
         = Programma C     Frequentie: Maandelijks op woensdagavond
         = Programma R+L Frequentie: Maandelijks op woensdagavond

Toelichting programma’s hangen in het clubhuis.

Dienst moet op aangegeven dag uitgevoerd worden. Is iemand ingedeeld die op dat moment niet kan dan zoekt hij/zij een vervanger. De frequentie van de diensten is zodanig dat bij gebruik van het clubhuis er altijd een schoonmaak is geweest. Op deze manier blijft de schoonmaakbeurt uitvoerbaar.

Indeling via e-rugby / no-show = registratie = consequentie dragen (extra taak)

 Barrooster:

= Dinsdagavond jeugd training dienst [17:45 – 19:30]
= Dinsdagavond senioren dienst [21:30 – 23:00]
= Donderdag senioren dienst [21:30 – 23:00]
= Zaterdag jeugdwedstrijd dienst [afhankelijk van wedstrijdtijden]
= Zondag senioren dienst [afhankelijk van wedstrijdtijden]

Zoals eerder aangegeven worden de activiteiten met minimaal twee personen uitgevoerd. Je staat hierdoor nooit alleen achter de bar. Je werkt samen als een team en helpt alle klanten die voor je verschijnen. In het clubhuis hangt de praktische uitleg voor de bardienst.

Indeling via e-rugby / no-show = registratie = consequentie dragen (extra taak)

Gezamenlijk verantwoordelijk voor schoonhouden en gastvrije uitstraling.