Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

Zondag 14 februari Valentijnsdag een prachtige dag voor een tweede date met The Rams ditmaal in Zwolle. Tenminste als de date zou kunnen doorgaan, in de nacht is het namelijk begonnen met sneeuwen.
Gelukkig vonden de keurmeesters onder de sneeuw een zacht veld waarop gespeeld kon worden. De sneeuw werd van de lijnen geveegd en de kussen om de palen gebonden, waardoor een romantisch wit rugbyveld ontstond.
Hoe leuk het veld er ook bij lag, beide teams wisten dat het sowieso een koude wedstrijd zou worden in de sneeuw. 

The Rams begonnen met de kickoff waardoor Zwolle de aanval gelijk hard kon inzetten. Na een aantal keren ons gameplan te doen viel de eerste try voor Zwolle.
Dit gaf Zwolle goede moed om door te blijven strijden om meer tries te drukken. Door de sneeuw was de bal ontzettend glad en met koude handen was het niet makkelijk om een bal te vangen waardoor er veel gescrumd werd.
Gelukkig weet Zwolle wel raad met scrums en steelt de bal uit de verdedigende scrum en scoort hiermee de tweede try. Kort hierna vallen nog twee tries voor Zwolle waarmee Zwolle de spirit van The Rams breekt.
Zwolle gaat de rust in met een boel tegen 0.

Door de sneeuwbui en de kou wordt de tweede helft ingekort tot 30 minuten ook zet Zwolle alle wissels in. In deze verkorte tijd worden er nog een paar mooie tries geschoord.
Daarmee stuurt Zwolle The Rams ijskoud naar huis met 51-0.