Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

Zondag 3 april

om 12 uur komen de eerste het clubhuis binnen. Iedereen heeft er zin in de laatste competitie wedstrijd van dit seizoen tegen The Pickwick Players (2)  uit Deventer. Hoewel er niets meer voor de competitie op het spel staat was er toch wel wat  spanning. Van Deventer moet je gewoon winnen!!

Zo trokken we dus met de ploeg uit naar Deventer. Nadat Zwolle zich in het blauw wit getogen hadden begon de warming up. Het was warm.. dat waren we niet meer gewend.. de onder shirtjes gingen uit en de bidons moesten geregeld aan de mond.

Na het fluit signaal begon eindelijk de wedstrijd.. Ineens waren alle klachtjes, warmte, pijntjes weg. We moesten aan de bak. Deventer zag er sterk uit, waren sterk in de scrum. Toch wist Zwolle er van alle kanten langs te komen en heeft Deventer goed op hun nummer gezet. Zwolle speelde het spelletje waar ze het hele seizoen al mee bezig waren. Er werd mooi gespeeld, goed getackeld, fase spel, ballen werden geript  en bovenal er werd gescoord veel gescoord.

Deventer wist nog een keer heel dicht bij onze lijn te komen. Maar het mocht niet baten. Eindstand was 84-0 voor Zwolle.

Onze Captain Jules speelde zijn laatste competitie wedstrijd als captain, hij kan terug kijken op een mooi seizoen. Een seizoen dat in het teken stond van opleiden van nieuwe spelers. Ondanks deze keuze wisten we toch wel om overtuigend kampioen te worden in de derde klasse. Jules namens het team bedankt voor je Captain schap.

Voor mij was het ook de laatste wedstrijd, volgend seizoen zal ik jullie aan de zij lijn aanmoedigen. Ik kom niet meer terug op het veld. Zwolle bedankt voor het samenspel, trainers bedankt.
Ik heb het rugbyen altijd met veel plezier gedaan en zal het enorm gaan missen.

17 april begint voor ons (RC Zwolle)  de bekerwedstrijden. Heren.. het zal mooi zijn als jullie deze ook binnen weten te halen. 

Joop