Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

Zwolle - 23/9/2012

Na twee wedstrijden gespeeld te hebben is al duidelijk te zien dat Zwolle op eigen grasmat goede zaken doet. Tijdens de uitwedstrijden zijn er nog punten te behalen, maar de kansen hiervoor zullen zich nog vaak genoeg aandienen. Het tweede team van Zwolle stond gisterenochtend met een volledig en sterk team klaar op Zwolse bodem tegenover Pickwick Players 3.
Bekend was dat Pickwick een aantal spelers miste en dat alle herenteams hier deze zondag last van zouden ondervinden. Dit mocht de pret niet drukken om na een geconcentreerde warming-up aan een lekkere pot rugby te beginnen.

De goed samenspelende heren van Zwolle (of de afwezigheid van de Pickwick Players?) maakte snel duidelijk dat de winst wederom naar Zwolle zou gaan. Het was een mooie wedstrijd om de nieuwe rugbykroost én herintreders na blessures aan het werk te zetten.
Rogier bewees dat zijn terugkomst een feit is door al zijn kracht in te zetten en meters te maken.
Dit werd, na een helft gespeeld te hebben, bekroond door een mooie try, waarna hij tevreden het veld verliet. Volgende keer meer daarvan!
Ook een opvallende herintreder was vandaag Thijs Jansen. Op de center-positie liet hij zien dat hij veel impact heeft op de wedstrijd en een snelle speler is. Goed gedaan!

Veel toeschouwers aanschouwden hoe een fanatiek team de overwinning binnensleepte. De scrum deed zijn werk goed en er werd goed aangespeeld door Piet en Jeroen. Wanneer er even ruimte was gingen de driekwarters ervandoor! De Zwollenaren scoorden meer dan eens en ook nieuwkomer Ger Brand wist tweemaal de tryline te passeren. De Deventenaren wisten ook nog punten op het bord te krijgen, maar dit maakte voor Zwolle geen verschil meer.

Zwolle 2 won met 69-5 en maakt zich klaar voor de derde wedstrijd tegen de Harlequins in Oldenzaal op 30 september. Succes!!