Internationaal Rugby Kijken in het Clubhuis

In September 2019 begint het rugby WK 2019 in Japan! Dit internationale rugby toernooi is een van de events waar elke rugbyer ter wereld naar uitkijkt. De één koopt een ticket en gaat er met vrienden of het gezin heen en sommige rugbyclubs maken er zelfs een tour of teamactiviteit van. En weer andere rugbyers…die kijken gezellig thuis in eigen land, in het eigen clubhuis!

Ook Rugbyclub Zwolle zet haar deuren open tijdens de rugbywedstrijden van de World Cup in Japan. Gedurende elke wedstrijd is elk lid, elke supporter, rugby-ouder en ja ook niet-leden van RC Zwolle meer dan welkom om rugby te komen kijken op groot scherm. Gezellig met je teamgenoten, met vrienden, ouders met kinderen, trainers/coaches en referees. Hét moment om misschien weer wat rugby kennis op te doen en wat moves af te kijken van de Rugby Groten der Aarde ;).

Het toernooi is (deels) te volgen via Ziggo Sport. Let wel op: door het tijdsverschil worden de meeste wedstrijden in de loop van de ochtend/middag uitgezonden. Dit staat allemaal op de officiële website (zie hieronder).

In September en gedurende het toernooi zelf wordt er in de algemene informatie groepsapp uitnodigingen en tijden gedeeld om samen te komen in het clubhuis.

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Check hier de officiële wedstrijdpagina van www.rugbyworldcup.com: