Internationaal Rugby Kijken in het Clubhuis of The Dublin House

In September 2023 begint het rugby WK in Frankrijk! Dit internationale rugby toernooi is een van de events waar elke rugbyer ter wereld naar uitkijkt. De één koopt een ticket en gaat er met vrienden of het gezin heen en sommige rugbyclubs maken er zelfs een tour of teamactiviteit van. En weer andere rugbyers…die kijken gezellig thuis in eigen land, in het eigen clubhuis of in de pub The Dublin House!

Ook Rugbyclub Zwolle zet haar deuren open tijdens verschillende rugbywedstrijden van de World Cup in Frankrijk. Als de club open is voor trainingen en wedstrijden is ook elk lid, elke supporter, rugby-ouder en ja ook niet-leden van RC Zwolle meer dan welkom om rugby te komen kijken op groot scherm. Gezellig met je teamgenoten, met vrienden, ouders met kinderen, trainers/coaches en referees. Hét moment om misschien weer wat rugby kennis op te doen en wat moves af te kijken van de Rugby Groten der Aarde ;).

Het toernooi is ook te volgen via Ziggo Sport.

In September en gedurende het toernooi zelf wordt er in de algemene informatie groepsapp uitnodigingen en tijden gedeeld om samen te komen in het clubhuis.

Download hier je WK poster om zelf op te hangen