Salland Clubactie

Scoor €50,- voor Rugby Club Zwolle

We hebben er weer een nieuwe sponsor bij! Salland Zorgverzekeringen is een regionale zorgverzekeraar en ondersteunt graag sportverenigingen. Voor elk lid van onze club dat zich verzekert bij Salland, krijgen wij een bedrag voor in de clubkas. 2020 is een raar jaar geworden en daarom ontvangen we eenmalig een extra steuntje in de rug van €250,-. Daar zijn we natuurlijk blij mee!

Via www.salland.nl/rugbyzwolle kun je het collectief van Rugby Club Zwolle bekijken. Voor de basisverzekering betaal je bij Salland in 2021 €123,90 per maand.

Via de Salland Clubactie profiteer je van:

  • Een regionale zorgverzekeraar met landelijke dekking
  • 7% korting op alle aanvullende en tandartsverzekeringen
  • Kans op 1 jaar gratis lidmaatschap bij de club
  • 5 gratis extra fysio behandelingen bij de aanvullende verzekeringen Extra en Plus
  • 25% korting op alle artikelen via www.sportdirect.com

Daarnaast kan het interessant zijn om bij Salland te kiezen voor het maximaal vrijwillig eigen risico. Dan betaal je een premie van €98,90 (€25,- korting per maand). Overstappen is heel gemakkelijk. Je regelt het via www.salland.nl/rugbyzwolle! Salland zegt je huidige zorgverzekering op. Op de website van Salland kun je de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal bij jouw situatie past.

De keus voor Salland is voor iedereen afhankelijk van de persoonlijke situatie, bekijk daarom het aanbod en vergelijk dit met de verschillende aanbieders. Mocht je willen overstappen of al bij Salland verzekerd zijn, bekijk dan of de club collectiviteit mogelijk is.

De club ontvangt de volgende sponsorbedragen:
€50 voor de club wanneer u als nieuwe Salland-verzekerde instapt in de club collectiviteit.
€10 voor de club wanneer u als bestaande Salland-verzekerde overstapt naar de club collectiviteit.
€10 voor de club wanneer u als bestaande Salland-verzekerde via de club collectiviteit verzekerd blijft bij ons.