Gebruik clubhuis

Handleiding gebruik Clubhuis

Dit document is geschreven om mensen die gebruik willen maken van het clubhuis duidelijk te maken wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn.

Het gebruik van het clubhuis is alleen toegestaan voor activiteiten met een duidelijke rugby component en met nadrukkelijke toestemming van de exploitatie beheerder uit het bestuur.

Er is geen vergoeding verschuldigd indien de omzet minimaal 300 euro is. Indien er vooraf wordt getwijfeld aan de te behalen omzet worden er afspraken gemaakt over een vergoeding voor de door de club te maken kosten.

Het is niet toegestaan zelf consumpties mee te nemen. Alle consumpties worden verkocht via de bar. Bijzonderheden dienen van te voren goedgekeurd te worden door de exploitatiebeheerder.

Hapjes / snacks worden zelf verzorgd. Er wordt geen gebruik gemaakt van voedsel van Rugby club Zwolle. Er kan gebruik gemaakt worden van de magnetron, 4 gaspitten en een oven. Als je gebruik wil maken van de koeling/vriezer, dit reserveren bij de exploitatiebeheerder. Er is een beperkte voorraad bestek. Wegwerp bestek/borden e.d. zijn niet beschikbaar. Neem dit zelf mee.

Er is een muziekvoorziening met een koptelefoonaansluiting voor uw eigen mp3-apparaat of smartphone. Uitleg door de exploitatie beheerder gewenst.

Er worden geen soft- of harddrugs gebruikt in of om het clubhuis. Geen enkele uitzondering.
Gedraag je fatsoenlijk. Denk aan onze buren. Hou de schuifdeur gesloten i.v.m. de geluidsoverlast.

Openen
Open het boven gedeelte met de sleutel. Direct rechts hangt de invoer voor het alarm. Voer alleen de code in. Verlichting voor het clubhuis vind je achter de bar links van de deuren naar de keuken.
Check de kassa. Hierin is 70 euro wisselgeld  aanwezig voor die avond.

Afsluiten
De bar dient grondig gereinigd te worden. Bar geheel leeg maken en reinigen met een warm sopje. Alle glazen spoelen en op een schone theedoek plaatsen. De keuken dient compleet gereinigd te worden. Keukenblad, gasfornuis en oven soppen en gaskraan achter het fornuis sluiten. Keukenvloer en barvloer moppen.

Tafels afnemen, vloer vegen en indien er vocht vlekken zijn snel moppen. Toiletten reinigen met sopje en toiletvloer moppen. Vuilnisbakken legen en zakken en rommel (karton e.d.) in de containers in het ballenhok en nieuwe vuilniszakplaatsen. Check de omgeving van het clubhuis op evt. blikjes, glaswerk en andere rommel.

Kassa tellen en geld in een envelop. Envelop voorzien van naam, datum en bedrag. Kalender bijwerken met naam en bedrag. Envelop deponeren in kluis. (kassa is dus leeg)

Verlichting uit, alarm erop (alleen de code invoeren) en af sluiten met de sleutel. Check ook de andere deuren voor de zekerheid. Breng de sleutel terug volgens afspraak.

Voorraad wordt bij alle gelegenheden te voren en achteraf geteld. Dit ter controle van de kas.