Afspraken clubactiviteiten

Om de start bij de club (vanaf dinsdag 25 augustus)  goed te laten verlopen dienen we een aantal basisregels te hanteren. Deze regels zijn niet anders dan die momenteel overal worden toegepast. Laten we gezamenlijk ons hier aan houden en ervoor zorgen dat COVID-19 binnen en rondom onze club geen kans krijgt!

In de bijlage informatie die we met jullie hieromtrent willen delen en wat we bij het clubhuis ook zullen ophangen. Het clubhuis zal tijdens trainingen en wedstrijden geopend zijn, maar wel met restricties. Indien het bestuur het nodig acht of de situatie onverantwoord vindt zullen we het clubhuis(boven) sluiten. Ieders medewerking en alertheid is gevraagd. Laten we elkaar helpen de club draaiende te houden.

Wil je ons clubhuis(boven) betreden, moet er een gezondheidscheck gedaan worden. Dit kan via het scannen van de QR-code of door hier te klikken. De QR-code is te vinden bij de ingang van het clubhuis en bij de desinfectietafel. Ook is er nog een papieren invullijst te vinden in het clubhuis. Ook kun je in dit nieuwsbericht en op de social media kanalen van Rugby Club Zwolle de QR-code vinden.

Ten aanzien van protocollen volgen wij de landelijke richtlijnen die NOC*NSF en Rugby Nederland communiceren

Sportprotocol NOC*NSF

Richtlijnen Competitie & Covid-19