Competitiebesluit Rugby Nederland

Beste rugby vrienden,

Ten eerste hopen wij dat iedereen in goede gezondheid is en blijft. Let op jezelf en elkaar.

Rugby Nederland heeft gisterenavond een competitie besluit gecommuniceerd. In het kort is besloten dat de tussenstand de eindstand is geworden. Quote van Rugby Nederland:

“Dinsdag 31 maart heeft de overheid bekend gemaakt dat de maatregelen die tot 6 april van kracht waren, worden verlengd tot 28 april, en waarschijnlijk langer. Dit betekent voor rugbyend Nederland dat er nog niet getraind kan worden en dat er ook geen wedstrijden gespeeld mogen worden.”

De uitkomst voor RC Zwolle:
Alle jeugdcompetities zijn beëindigd. De TBM‘s hebben mooie rugby dagen beleefd. De Cubsjunioren en Colts hebben laten zien hard te groeien en er ontstaan mooie teams en vriendschappen. De dames waren al definitief gepromoveerd naar de 1e klasse, van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat! Heren 2 blijft in de 4e klasse strijden en zijn op plek 1 geëindigd van de plate competitie. Heren 1 grijpt naast promotie naar de 1e klasse; zij zijn derde geworden met 1 wedstrijd minder gespeeld en slechts 1 wedstrijdpunt minder dan de huidige nr 1.

Dit is zuur en doet geen recht aan de prestatie van afgelopen jaar.
We vragen alle spelers om te zorgen dat zij fit blijven. Zoek elkaar digitaal op en daag elkaar uit.  Ga joggen, maak sprints, doe trainingsoefeningen met een bal. Stel een schema op voor je zelf dat je minstens drie keer per week zorgt voor je conditie.

We vragen iedereen om op zichzelf te letten en oog te hebben voor je naasten.

Met ovale groet,

Het bestuur

TheZwolleAwards

Vacancy Head Coach