Meet The Trainers

Graag willen we de damestrainers van aankomend seizoen aan jullie voorstellen. Wij zijn supertrots dat we getraind gaan worden door 3 toppers van trainers.

Als eerste stellen we Damien de Jong(rechts op foto) aan jullie voor. Damien speelt al rugby sinds zijn 12e en is begonnen bij Dwingeloo. Hij heeft enkele jaren bij Groningen gespeeld, is al 8 jaar bekend met het trainerschap en sinds enkele jaren is hij hoofdcoach van de jeugdtrainers bij Dwingeloo.

De 2e trainer die we willen voorstellen is Frank Vriezekolk. Frank is in 2001 begonnen bij URC en heeft daar in verschillende klasses gespeeld. Frank is al werkzaam als trainer bij RC Emmen. Hier traint hij de jeugd en heeft hij de senioren enkele jaren getraind.

Frank is ook al een tijdje onze voorwaartsen-trainer en dit zal hij blijven doen.

De 3e trainer die we aan jullie willen voorstellen is Vera van der Zwan. Vera speelt al verscheidene jaren bij RUS, dat uitkomt in de ereklasse, en zij zal dit aankomend seizoen blijven doen. Gelukkig kan Vera het trainerschap goed combineren met haar eigen trainingen. Ook Vera is al enkele jaren bekend met het trainerschap en wij zijn heel bij dat zij dit wil voortzetten bij de dames van Zwingeloo.

Welcome Sheldon

Meet the trainers