Rugby Club Zwolle benoemt twee nieuwe ereleden!

Rugby Club Zwolle groeit en groeit. Mede dankzij vele vrijwilligers die zich continue inzetten. Nu en in het verleden. Dit is niet vanzelfsprekend en deze krachten moeten we eren. Binnen onze vereniging zijn een aantal ere-leden die een belangrijke invloed hebben gehad op het voortbestaan van de club.

Op de ALV van 10 december hebben wij hier twee leden aan toegevoegd. Twee leden die beide al meer dan 20 jaar actief lid zijn op verschillende fronten.
Arjan Scheve is jaren zeer betrokken geweest als speler, trainer, coach, organisator, inkoper en nog meer. Met een grote kennis en ervaring in het rugby heeft hij menig speler van RC Zwolle de kneepjes van het vak bijgebracht. De inzet en energie die Arjan in de club heeft gestoken is niet te meten, maar wel te waarderen met het traditionele haakje zodat er altijd een plek in de club is.
Armin Mulder speelt al een tijd niet meer, maar heeft zich vanaf het begin van het opbouwen van de jeugd week in en week uit ingezet voor de jonge talenten van Zwolle en nog steeds staat Armin iedere week op het veld en deelt zijn ervaringen met de jeugd. Daarnaast is Armin voor iedereen een bekende en een behulpzame vriend die altijd voor iedereen klaar staat. Ongekend en zeer gewaardeerd. Dus ook voor Armin altijd een plekje in ons clubhuis.

Beide heren bedankt!