Rugby Club Zwolle doet mee aan landelijke actie ‘Supporter van Schoon’

Op dit moment loopt in Nederland de landelijke actie ‘Supporter van Schoon’. Dit is een campagne en online platform waarbij organisaties, bedrijven, scholen, gemeentes en dus ook sportverenigingen een eigen schoonmaakactie kunnen opzetten, om vervolgens mensen in de eigen omgeving aan te sporen zich aan te melden voor deze actie. Good to know: dit platform wordt beschikbaar gesteld door de campagne zelf én alle schoonmaakmiddelen en -materialen worden gratis geleverd!

Ook Rugby Club Zwolle vindt dit een prachtig initiatief en heeft zich aangemeld voor deze landelijke actie. En wel om het eigen clubhuis en omgeving van het sportveld schoon te maken. Daarom nodigen wij een ieder uit om op zaterdag 10 augustus om 09.00u even een ochtendje de handen uit de mouwen te steken! Met zijn allen de schouders d’r onder en je eigen club weer klaar maken voor het nieuwe seizoen.

Denk aan: repareren, schoonmaken en opruimen. Ben jij er ook bij? Extra reden om te komen: er wordt een kleine barbecue geregeld als lunch! 🙂

Meer info of vragen: neem contact op met Neville via 0623555632.

Welcome Sheldon

Meet the trainers