Nieuwe Website voor Rugby Club Zwolle

Goed nieuws! Vanaf juni 2019 heeft rugby club Zwolle een geheel nieuwe website gekregen; de website die je nu voor je neus hebt. De oude website vroeg om een geheel nieuw grafisch jasje, meer informatie voor zowel leden als niet-leden en werd weinig tot niet gebruikt of bezocht. Om deze reden en ter ondersteuning van de marketinginjectie die wij onze club willen geven, vonden we dat het hoog tijd was voor een website die wellicht leden wervend zou kunnen zijn en het hart en de normen en waarden van rugby club Zwolle in woord en beeld zou kunnen vangen.

Zodoende stak een gemêleerd groepje leden in 2018 de koppen bij elkaar, allen met een achtergrond in marketing en websites. In opdracht van het bestuur leverden zij in juni 2019 een website op dat beter vindbaar is in zoekmachines, oriënterende websitebezoekers meteen antwoord geeft waarnaar gezocht wordt, bestaande leden altijd op de hoogte houdt, een aantrekkelijk uiterlijk heeft en bovendien zowel de algemene rugbycultuur als onze eigen ‘The Zwolle Way‘ ademt.

De nieuwe website zal tevens als hoofdcommunicatiemiddel worden gebruikt, een platform om nieuwsberichten op te plaatsen, contactpersonen toe te voegen, feesten en toernooien te onderhouden, onze historie aan te vullen en nog veel meer. – Een bruisende rugby club als RC Zwolle waar echt áltijd wat gebeurt, mag in de spotlights staan! We willen middels de website dan ook zoveel mogelijk niet-rugbyers laten zien hoe ondernemend we zijn en wat een prachtsport rugby is in al haar facetten.

Beleef onze rugby cultuur!

Summer Deal

Pre-season 2020/2021

Welcome Sheldon