Rugby Clinics aan Scholieren daverend Succes!

Pedagogisch gezien kun je niet vroeg genoeg met rugby beginnen. Je leert vallen en weer opstaan, incasseren, accepteren, elkaar helpen en samenwerken. Het mooiste is nog wel dat je deze elementen zowel letterlijk als figuurlijk kunt nemen. Bovendien leer je goed te luisteren naar en respect te ontwikkelen voor je captain (aanvoerder) en de referee (scheidsrechter).

Het bewijs dat deze rugby clinics werken, blijkt wel uit de populariteit van de clinics van rugby club Zwolle bij scholen in de omgeving: dit jaar hebben maar liefst 701 (!) jongeren van rugby mogen proeven onder leiding van spelers/leden van rugby club Zwolle. Dat is een aantal om trots op te zijn, vooral omdat het op tijd kennis laten maken met rugby natuurlijk een investering – lees: ledenwerving – voor later (of zelfs op korte termijn) kan zijn.

Namens het bestuur bedanken wij een ieder van onze rugby club die de tijd weet vrij te maken voor een paar uurtjes rugbyles geven aan scholieren. We zijn erg blij met rugby clinics coördinator Regine Ellenbroek die onze leden weet te strikken en te informeren en tevens contactpersoon is voor geïnteresseerde scholen zelf. Op naar de duizend scholieren…? 😉

Ik wil ook rugby clinics geven!

Lijkt het jou ook wel wat om rugby clinics te geven uit naam van rugby club Zwolle? Je hoeft geen doorgewinterde rugbyer te zijn en slechts basiskennis te hebben. Bovendien doe je het altijd samen met een groepje en bereid je de training rustig voor. Lees er meer over via onze pagina over Rugby Clinics of neem contact op met Regine Ellenbroek via de contactpagina. Zij kan je dan toevoegen aan de speciale whatsappgroep waar via oproepbasis data in worden gezet, waarop je zelf ja of nee kunt zeggen.

Summer Deal

Pre-season 2020/2021

Welcome Sheldon