Heren 2 heeft het lastig op reis

Oldenzaal – 30/9/2012
Vandaag tegen de Harlequins, oftewel een trip naar het Verre Oosten, Oldenzaal.  Helaas weer geen compleet team, dus met 11 man kwamen we aan. Gelukkig was het een schitterende dag, met mooi weer, en met de gezelligheid van de reserveduitsers.

Harlequins waren overcompleet, en leenden een nieuwe uit. Uiteindelijk 12 tegen 13 gespeeld, zonder wissels. Hier kom ik regelmatig op terug, want met 11 man aankomen kan niet!! We hebben meer dan 50 man op papier, dus ruim voldoende voor 2 teams!! Thuis lukt het kennelijk wel om met 15 het slagveld te betreden, maar uit blijft dit een aandachtpunt.

Anyhow, het spel ging van start. Helaas kwam de eerste try van de Harlequins veel te snel, en veel zouden nog volgen. We hadden natuurlijk geen volledig team, dus de gaten vielen snel. De score liep snel uiteen, maar we bleven vechten. De tweede helft lieten we zien dat we wel degelijk wat in ons mars hebben, en streden dapper door. Helaas moesten twee van onze forwards (Alfons en Thijs) geblesseerd het veld verlaten. Toch bleven we verdedigen en aanvallen.

De try’s kwamen van Sebastian Schoemaker (2x) en Thijs Jansen. Conversies konden helaas niet worden gemaakt.

Eindstand 127 – 15

Doel: keihard trainen, en zorgen dat we een volledig team op het veld krijgen!!!