Zwolle 2 strijdt hard, maar verliest…

Oldenzaal – 26/9/2010
Ook op het randje van Nederland scheen de zon fanatiek. Vol goede moed stond het tweede team van Zwolle klaar om er tegenaan te gaan. Met wat kunst- en vliegwerk kon er een opstelling gemaakt worden. De Harlequins hebben door blessures soms moeite om het team compleet te krijgen maar deze keer lukte dat behoorlijk. En na de kick-off bleek al gauw dat hun machine iets beter ge-olied was dan die van Zwolle 2 want de eerste try liet niet lang op zich wachten.

Zwolle mocht dan wat ervaring missen maar dat wilde niet betekenen dat ze zich zomaar gewonnen hebben gegeven. Balbezit was voornamelijk voor de tegenstander maar door een aantal goeie tackles, onder andere door Thieu, hebben de Harlequins zich keer op keer door Zwolle 2 heen moeten vechten. Helaas bleef een try voor Zwolle 2 uit. Verwoed zijn er pogingen gedaan en een paar keer waren ze dichtbij, maar de Harlequins bleven ook fanatiek weerstand bieden.

Na wat blessures werd er vlak voor half-time voor gekozen om over te gaan op een non-competitive scrum. Dit veranderde niets aan de intensiteit en hoe fanatiek de twee partijen elkaar te lijf gingen. Maar ook in deze helft bleek tegenstand van de Harlequins te groot. Na een plezierige 80 minuten spelen, incaseerde Zwolle een ruim verlies. Maar ondanks het verliezen is er toch een mooie wedstrijd gespeeld en moet, met wat meer ervaring, Zwolle 2 zeker tot winst kunnen komen in volgende wedstrijden!

Volgende week speelt Zwolle 2 evenals het 1e thuis op sportpark de Marslanden en zal er dan weer alles aan doen om de eerste wedstrijdpunten te gaan pakken!