Marcel

Met verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Marcel Huizinga (op de foto 3e persoon linksonder). Marcel is negen jaar een waardevol lid geweest van de Rugby Club Zwolle. Een echte teamspeler, tactisch en met groot doorzettingsvermogen. Marcel had een goed gevoel voor humor. Hij bleef na de wedstrijden altijd voor de derde helft. Met de mannen ging hij mee de stad in en met de club mee op tour.
Door zijn werk moest hij in 2016 helaas afscheid nemen van de club. Te vroeg is hij door een slopende ziekte nu overleden.

We wensen de nabestaanden sterkte met het verwerken van dit verlies.
Marcel zal in onze gedachte blijven bestaan.
Marcel wordt donderdag 25 juni in besloten kring gecremeerd. Namens de club zullen wij een eerbetoon aan Marcel opsturen. Indien je zelf ook een persoonlijke boodschap wilt geven, neem dan even contact op zodat we dit kunnen organiseren.

Ter nagedachtenis aan Marcel houden we 1 minuut stilte na de training op donderdag 25 juni om 21:30 in Park de Wezenlanden, waarna we met elkaar herinneren kunnen ophalen.

Namens het Bestuur van Rugby Club Zwolle

And the winner is…

Na een spannende nek-aan-nek race is het uiteindelijk AA-drink die aan het langste eind heeft getrokken. De Barcie heeft inmiddels de eerste tray-tjes AA-drink al in het voorraadhok staan, dus de liefhebbers kunnen binnenkort hun zege vieren!

Onderstaand de einduitslag 😉

AA-drink
64  50.4%  
Aquarius
55  43.3%  
Extran
8  6.3%  

Team Stats Dames (’11/’12)

Teamstatistieken seizoen 2011/2012
Hanze ladies in 1e klasse
Teamcaptain: Sylke Haverkorn

Forwards: BP Pnt Try Con Backs: BP Pnt Try Con PK
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
Subtotaal                    
Productie %     %         % %  
Totaal Team         Bijgewerkt t/m          

Gebruik clubhuis

Handleiding gebruik Clubhuis

Dit document is geschreven om mensen die gebruik willen maken van het clubhuis duidelijk te maken wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn.

Het gebruik van het clubhuis is alleen toegestaan voor activiteiten met een duidelijke rugby component en met nadrukkelijke toestemming van de exploitatie beheerder uit het bestuur.

Er is geen vergoeding verschuldigd indien de omzet minimaal 300 euro is. Indien er vooraf wordt getwijfeld aan de te behalen omzet worden er afspraken gemaakt over een vergoeding voor de door de club te maken kosten.

Het is niet toegestaan zelf consumpties mee te nemen. Alle consumpties worden verkocht via de bar. Bijzonderheden dienen van te voren goedgekeurd te worden door de exploitatiebeheerder.

Hapjes / snacks worden zelf verzorgd. Er wordt geen gebruik gemaakt van voedsel van Rugby club Zwolle. Er kan gebruik gemaakt worden van de magnetron, 4 gaspitten en een oven. Als je gebruik wil maken van de koeling/vriezer, dit reserveren bij de exploitatiebeheerder. Er is een beperkte voorraad bestek. Wegwerp bestek/borden e.d. zijn niet beschikbaar. Neem dit zelf mee.

Er is een muziekvoorziening met een koptelefoonaansluiting voor uw eigen mp3-apparaat of smartphone. Uitleg door de exploitatie beheerder gewenst.

Er worden geen soft- of harddrugs gebruikt in of om het clubhuis. Geen enkele uitzondering.
Gedraag je fatsoenlijk. Denk aan onze buren. Hou de schuifdeur gesloten i.v.m. de geluidsoverlast.

Openen
Open het boven gedeelte met de sleutel. Direct rechts hangt de invoer voor het alarm. Voer alleen de code in. Verlichting voor het clubhuis vind je achter de bar links van de deuren naar de keuken.
Check de kassa. Hierin is 70 euro wisselgeld  aanwezig voor die avond.

Afsluiten
De bar dient grondig gereinigd te worden. Bar geheel leeg maken en reinigen met een warm sopje. Alle glazen spoelen en op een schone theedoek plaatsen. De keuken dient compleet gereinigd te worden. Keukenblad, gasfornuis en oven soppen en gaskraan achter het fornuis sluiten. Keukenvloer en barvloer moppen.

Tafels afnemen, vloer vegen en indien er vocht vlekken zijn snel moppen. Toiletten reinigen met sopje en toiletvloer moppen. Vuilnisbakken legen en zakken en rommel (karton e.d.) in de containers in het ballenhok en nieuwe vuilniszakplaatsen. Check de omgeving van het clubhuis op evt. blikjes, glaswerk en andere rommel.

Kassa tellen en geld in een envelop. Envelop voorzien van naam, datum en bedrag. Kalender bijwerken met naam en bedrag. Envelop deponeren in kluis. (kassa is dus leeg)

Verlichting uit, alarm erop (alleen de code invoeren) en af sluiten met de sleutel. Check ook de andere deuren voor de zekerheid. Breng de sleutel terug volgens afspraak.

Voorraad wordt bij alle gelegenheden te voren en achteraf geteld. Dit ter controle van de kas.