‘Sterven’ met Steef

Wegens succes, ook deze zomer park trainingen!  Wil je blijven werken aan je core en conditie? Doe dan deze zomer vanaf 23 juni t/m 30 juli GRATIS mee met ‘Sterven’ met Steef! En om wel bezig te blijven met de techniek van Rugby, combineren we het met het verfijnen van de pass techniek!

‘Sterven’ met Steef!

Ja. Want voor Stefan, rugbyspeler bij onze heren, is het geven van een slopende workout een feestje. Met een grijns op zijn gezicht galmt zijn harde stem over de grasvelden heen terwijl hij rugbyers én niet-rugbyers graag corrigeert in het uitvoeren van een workout. “Het gaat om techniek, niet om wie het zwaarst kan of wie het snelst door de oefeningen heen is. Dit is niet voor haantjes, dit doe je voor jezelf,” vertelt Stefan. “Ik word echt gelukkig als ik deelnemers zie zwoegen, zelfs vloeken dat hij/zij écht niet meer kan, maar dat ze dan toch hun eigen lat hoger weten te leggen,” voegt Stefan daar met een grijns aan toe. Hij is altijd vrolijk.

Wat gaan we doen?

  • 12x GRATIS een rugby preseason workout, bij ons genaamd ‘Sterven met Steef’ (of met een andere rugby beul 😉 )
  • 40 minuten werken aan fitness, strength, core en uithoudingsvermogen
  • 20 minuten werken aan bal passing techniek
  • start: dinsdag 23 juni 2020
  • wanneer: elke dinsdag- en donderdagavond van 20.15u-21.15u
  • waar: park De Wezenlanden te Zwolle
  • voor wie: rugbyers, niet-rugbyers, leden, niet-leden, ouders van rugbyers, broertjes en zusjes van rugbyers, alle leeftijden, beginners tot gevorderden (je pakt je eigen tempo, je eigen lat en evt. doe je de workouts met een gelijkwaardig maatje)
  • kledingvoorschriften: sportschoenen zonder noppen, waterflesje, sportkleding kort of lang afhankelijk van het weer

Meedoen?

Opgave of aanmelden is niet nodig. We zien je graag vrijblijvend verschijnen ;). Wil je meer informatie over de teams en mogelijkheden binnen Rugby Club Zwolle? Stuur dan een mailtje naar info@rugbyzwolle.nl

Ben je na deze periode helemaal om en wil je mee blijven doen? Dan kun je lid worden met een van de verschillende lidmaatschappen die we kennen, zie hiervoor: RC Zwolle Lidmaatschappen

Welcome Sheldon

Meet the trainers