Welkom Vera!

Met ingang van komend seizoen versterken we onze trainersstaf met Vera van der Zwam! Vera speelt zelf nog in de ere-klasse en blijft dat komend seizoen ook nog steeds doen. Omdat de trainingsdagen verschillen van RUS, is er gelegenheid om het te combineren met het geven van trainingen bij Zwolle. Een schot in de roos! We zijn erg blij dat Vera op onze vraag is ingegaan en ze heeft inmiddels met de dames kennisgemaakt. De dames van Zwolle en Dwingeloo spelen gezamenlijk in een cluster en spelen komend seizoen in de 1e klasse. Het wordt een uitdagend jaar en met de versterking van Vera die al geruime tijd op het hoogste niveau speelt, kunnen de dames hun ontwikkeling verder inzetten! We heten Vera van harte welkom bij Zwolle en vertrouwen er op dat zij ook bij Zwolle een leuke rugby tijd tegemoet gaat! Hieronder een kennismaking met Vera:

“Negen jaar geleden ben ik begonnen met rugbyen bij de Rugbyende Utrechtse Studenten (RUS). In deze periode heb ik van verschillende posities mogen proeven van hooker tot fullback. De afgelopen jaren vervul ik mijn taken voornamelijk op de wing. Naast het rugby ben ik te vinden in de gymzaal als LO-docent op van der Capellen SG in Zwolle. Een paar seizoenen geleden ben ik begonnen met het coachen en trainen van het damesch team van de VSRC. Vanwege de verhuizing naar Zwolle kon dat helaas niet meer doorgaan.
Geheel onverwachts kreeg ik de vraag of ik komend seizoen de meiden van Zwolle wil komen trainen. Deze uitdaging grijp ik met beide handen aan. Ik kijk er met veel energie en enthousiasme naar uit. Eerlijk gezegd, ik kan niet wachten!”

#TheZwolleWay

Foto: Rugby4fun

Welcome Sheldon

Meet the trainers